Partners

Salming

Salming

Salming är ett företag med hjärtat i Göteborg som vill driva utvecklingen av löpningen framåt. Med flera nyheter på skofronten har de hävdat sig i den stenhårda konkurransen på marknaden snabbare än någon hade anat. Salming är dessutom snabbt växande inom produkter för handboll och innebandy. Som huvudsponsor till Göteborgs brantaste är Salming också sponsor av det avslutande spurtpriset, Salming Final Climb.

SEAT Göteborg

SEAT Göteborg

SEAT är ett bilmärke inom Volkswagen Group som satsar nationellt och lokalt inom området löpning. För SEAT Göteborg är det fantastiskt roligt få möjlighet att vara sponsorer till ett lokalt arrangemang som Göteborgs brantaste. På SEAT Göteborg levereras ca 250 SEAT varje år. SEAT Göteborg bidrar med spurt-vinster i form av en ”vinnar-helg” i nya Seat Ibiza i både dam- och herrklassen. På plats kommer SEAT visa upp aktuella SEAT-modeller och dessutom kommer anställda på SEAT Göteborg uppmuntras att delta i loppen.

running.COACH

running.COACH

running.COACH är ett schweiziskt företag som inriktar sig på att göra träningsplaner online. Med ett gediget team av erfarna- och duktiga coacher så finns det kunskap i massor att ta del av! running.COACH har med hjälp av sin guld-coach Lina Strand haft hand om två träningstillfällen under våren med inriktning mot backträning.

Compressport

Compressport

Sedan starten 2008 har COMPRESSPORT® varit ledande i utvecklingen av kompressionskläder av hög kvalitet och funktion. COMPRESSPORT® är ett Schweiziskt kvalitetsmärke och våra funktionsprodukter är 100 % Europa tillverkade och OEKO-Tex certifierade. COMPRESSPORT® finns i över 90 länder runt om i världen och vi är så klart stolta över att ha fler än 25 Världsmästartitlar i teamet. Fr o m 2016 är COMPRESSPORT® också officiell Kompressionspartner till IRONMAN Europa. Som sponsor till Göteborgs brantaste är COMPRESSPORT® också sponsor till spurtpriset Downhill Master. COMPRESSPORT® – För snabbare återhämtning, förbättrad prestation och skadeförebyggande!

Dagsmeja

Dagsmeja

Dagsmeja är en leverantör med säte i Göteborg som har stort fokus på ekologiska och Fairtrademärkta produkter. De har cirka 30 olika varumärken inom te, kaffe, choklad, rawfood, kokosprodukter, müsli, kex, kakor och knäcke, kalla drycker, glutenfritt, olja, marsipan, hud- och hårvård och städ- och rengöringsprodukter.

Nordic Wellness

Nordic Wellness

Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 100 gym i Sverige. Det ger oss unika möjligheter att ständigt utveckla våra klubbar och att ligga i framkant när det gäller utbud, kvalitet, personal och inte minst pris. Hos oss ska alla känna sig hemma - det är viktigt för oss! Du vet väl att du får provträna en vecka utan kostnad

Mighty Sport

Mighty Sport

Mighty Sport är ett varumärke som erbjuder sportnutrition för idrottare på alla nivåer. Bland produkterna finner du produkter som är utvecklade för att optimera ditt allmänna välbefinnande såsom immunförsvar, din ledhälsa, hjärta & kärl. Utöver dessa produkter finns i Mighty Sportserien även produkter som riktar in sig mer på prestation under träning och tävling såsom exempelvis energigels, bars, sportdryck och Nitrat booster.

Idre Fjällmaraton

Idre Fjällmaraton

2XU Idre Fjällmaraton finns för att du som fjällöpare ska få uppleva samspelet med naturen. Du springer längs fäbodleder genom områden där lappkåtor anlagts och där människan möter vildmarken. Dina fötter tar dig över stenar och rötter, du dricker i en fjällbäck, kanske nappar åt dig ett par hjortron på en myr, du höjer blicken och får ny energi av de vackra vyerna.

Trailrunning Sweden

Trailrunning Sweden

Trailrunning Sweden är en relativt nystartad portal som samlar entusiaster inom trailrunning på ett och samma ställe. Här hittar du en trailkalender, trailnyheter och blogginlägg från en samling av svenska trailbloggare samt det mesta annat som rör trailrunning.

GBG Soda

GBG Soda

Vi gör alkoholfria drycker med vuxna smaker. Drycker som fungerar som ett fullgott alternativ i alla de sammanhang då alkohol inte passar. Man skall inte behöva avstå från att dricka något spännande med stor smak för att man inte kan eller vill dricka alkohol.

Trimtex

Trimtex

Vi på Trimtex hejar på dig. Vi vill dra dig framåt och pusha dig lite extra, vi vet att du klarar det! Vi vet att de nordiska tränings- och tävlingsförhållanderna kräver mycket av dig. Därför utvecklas och testas våra kläder här. Genom att skapa ledande tekniska kläder, unik design, enastående kvalitet och en oslagbar service så skall vi vara utmanaren på marknaden som aldrig vilar, alltid anpassar oss och alltid ger det lilla extra på alla nivåer. När du ska prestera, ska vi leverera. Det kallas respekt. Inga begränsningar, inga kompromisser. Det är Trimtex.

PicaDeli

PicaDeli

Picadeli lanserade konceptet självplock av sallad i butik 2009, idag säljer Picadeli drygt 22 miljoner sallader om året i Sverige och finns på drygt 1100 olika försäljningsställen i framför allt livsmedels- och servicebutiker. Det kan jämföras med landets tre kändaste hamburgerkedjor, som tillsammans har 450 försäljningsställen. Inte nog med det, nu har Picadeli även tagit steget in i ett flertal länder så som Frankrike, Tyskland, Danmark och Finland.

Arrangör

Göteborg-Majorna OK c/o Mats Jodal Johannebergsvägen 15, 448 35 Floda

Organisationsnummer: 855102-3156 Postgiro: 171196-9

Frågor eller synpunkter?

Vi uppskattar din feedback! Bästa sättet att få kontakt är att skicka ett mail eller att kontakta oss på sociala medier.

info@goteborgsbrantaste.se

Sociala medier

Vi finns på Facebook, Twitter och Instagram!