Partners

Salming

Salming

Salming är ett företag med hjärtat i Göteborg som vill driva utvecklingen av löpningen framåt. Med flera nyheter på skofronten har de hävdat sig i den stenhårda konkurransen på marknaden snabbare än någon hade anat. Salming är dessutom snabbt växande inom produkter för handboll och innebandy. Som huvudsponsor till Göteborgs brantaste är Salming också sponsor av det avslutande spurtpriset, Salming Final Climb.

running.COACH

running.COACH

running.COACH är ett schweiziskt företag som inriktar sig på att göra träningsplaner online. Med ett gediget team av erfarna- och duktiga coacher så finns det kunskap i massor att ta del av! running.COACH har med hjälp av sin guld-coach Lina Strand haft hand om två träningstillfällen under våren med inriktning mot backträning.

2XU

2XU

2XU Är ett företag som fokuserar starkt på kompressionskläder och kompressionsstrumpor. Ska du ha de bästa kompressionskläderna så är 2XU det självklara valet.

Dagsmeja

Dagsmeja

Dagsmeja är en leverantör med säte i Göteborg som har stort fokus på ekologiska och Fairtrademärkta produkter. De har cirka 30 olika varumärken inom te, kaffe, choklad, rawfood, kokosprodukter, müsli, kex, kakor och knäcke, kalla drycker, glutenfritt, olja, marsipan, hud- och hårvård och städ- och rengöringsprodukter.

Nordic Wellness

Nordic Wellness

Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 100 gym i Sverige. Det ger oss unika möjligheter att ständigt utveckla våra klubbar och att ligga i framkant när det gäller utbud, kvalitet, personal och inte minst pris. Hos oss ska alla känna sig hemma - det är viktigt för oss! Du vet väl att du får provträna en vecka utan kostnad

Elitrehab

Elitrehab

Våra fysioterapeuter är alla specialiserade inom idrottsmedicin, ortopedi och idrottsspecifik träning med lång utbildning och erfarenhet av att rehabilitera både motionärer och idrottare. Vi har vidareutbildning inom rörelseanalyser, tester och screening för att vi inte bara skall kunna rehabilitera den skada du söker för utan också se till att du har en optimal funktion och kan prestera på topp utan att skada dig igen när du lämnar oss.

GBG Soda

GBG Soda

Vi gör alkoholfria drycker med vuxna smaker. Drycker som fungerar som ett fullgott alternativ i alla de sammanhang då alkohol inte passar. Man skall inte behöva avstå från att dricka något spännande med stor smak för att man inte kan eller vill dricka alkohol.

Trimtex

Trimtex

Vi på Trimtex hejar på dig. Vi vill dra dig framåt och pusha dig lite extra, vi vet att du klarar det! Vi vet att de nordiska tränings- och tävlingsförhållanderna kräver mycket av dig. Därför utvecklas och testas våra kläder här. Genom att skapa ledande tekniska kläder, unik design, enastående kvalitet och en oslagbar service så skall vi vara utmanaren på marknaden som aldrig vilar, alltid anpassar oss och alltid ger det lilla extra på alla nivåer. När du ska prestera, ska vi leverera. Det kallas respekt. Inga begränsningar, inga kompromisser. Det är Trimtex.

Arrangör

Göteborg-Majorna OK c/o Mats Jodal Johannebergsvägen 15, 448 35 Floda

Organisationsnummer: 855102-3156 Postgiro: 171196-9

Frågor eller synpunkter?

Vi uppskattar din feedback! Bästa sättet att få kontakt är att skicka ett mail eller att kontakta oss på sociala medier.

info@goteborgsbrantaste.se

Sociala medier

Vi finns på Facebook, Twitter och Instagram!