Partners

Salming

Salming

Salming är ett företag med hjärtat i Göteborg som vill driva utvecklingen av löpningen framåt. Med flera nyheter på skofronten har de hävdat sig i den stenhårda konkurransen på marknaden snabbare än någon hade anat. Salming är dessutom snabbt växande inom produkter för handboll och innebandy. Som huvudsponsor till Göteborgs brantaste är Salming också sponsor av det avslutande spurtpriset, Salming Final Climb.

running.COACH

running.COACH

running.COACH är ett schweiziskt företag som inriktar sig på att göra träningsplaner online. Med ett gediget team av erfarna- och duktiga coacher så finns det kunskap i massor att ta del av! running.COACH har med hjälp av sin guld-coach Lina Strand haft hand om två träningstillfällen under våren med inriktning mot backträning.

Nordic Wellness

Nordic Wellness

Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 100 gym i Sverige. Det ger oss unika möjligheter att ständigt utveckla våra klubbar och att ligga i framkant när det gäller utbud, kvalitet, personal och inte minst pris. Hos oss ska alla känna sig hemma - det är viktigt för oss! Du vet väl att du får provträna en vecka utan kostnad

GBG Soda

GBG Soda

Vi gör alkoholfria drycker med vuxna smaker. Drycker som fungerar som ett fullgott alternativ i alla de sammanhang då alkohol inte passar. Man skall inte behöva avstå från att dricka något spännande med stor smak för att man inte kan eller vill dricka alkohol.

Trimtex

Trimtex

Vi på Trimtex hejar på dig. Vi vill dra dig framåt och pusha dig lite extra, vi vet att du klarar det! Vi vet att de nordiska tränings- och tävlingsförhållanderna kräver mycket av dig. Därför utvecklas och testas våra kläder här. Genom att skapa ledande tekniska kläder, unik design, enastående kvalitet och en oslagbar service så skall vi vara utmanaren på marknaden som aldrig vilar, alltid anpassar oss och alltid ger det lilla extra på alla nivåer. När du ska prestera, ska vi leverera. Det kallas respekt. Inga begränsningar, inga kompromisser. Det är Trimtex.

Nordish Market

Nordish Market

Nordish Market är en digital foodcourt som samlar ett urval av hållbara mataktörer, bl.a vårt eget kök Nordish Kitchen, under ett och samma tak för att effektivt kunna leverera näringsrik och hållbar mat till kontor med hjälp av elektriska lastcyklar. Vi har en vision om att det ska var så enkelt och tillgängligt att äta hälsosam och klimatsmart mat att det i framtiden blir det självklara valet för alla. På Nordish Kitchen kommer råvarorna från lokala gårdar som jobbar hållbart, ekologiskt och som erbjuder det bästa ur varje säsong. Dessutom räddar och inkluderar vi gärna svårsålda krokiga och knasiga grönsaker eller matöverskott från matbutiker som annars går till svinn.

Arrangör

Göteborg-Majorna OK c/o Mats Jodal Johannebergsvägen 15, 448 35 Floda

Organisationsnummer: 855102-3156 Postgiro: 171196-9

Frågor eller synpunkter?

Vi uppskattar din feedback! Bästa sättet att få kontakt är att kontakta oss på sociala medier.

Sociala medier

Vi finns på Facebook, Twitter och Instagram!