Priser

Penningpriser och utlottade priser

PRISER

Prisutdelningen kommer att hållas cirka klockan 19:15 och vi vill gärna ta chansen att framhålla vårt fina prisbord.

Alla som tar sig till målet på toppen får en träningsmössa från Trimtex med årets Göteborgs brantaste-motiv (värde 250 kronor).

 

FINA PRISER TILL DE SNABBASTE

Priser till de 5 främsta kvinnorna och männen. Priserna kommer från vara prispartners.

 

UTLOTTADE PRISER

Om du inte tillhör de snabbaste har du ändå chans att vinna något av våra utlottade priserpriser. 
 

SPURTPRISER

Förutom tävlingen om vem som är snabbast på hela den 3,8 kilometer har vi tre stycken spurtpriser:
 

First hill sprint prize

Priset vinns av den kille respektive tjej som är snabbast upp för Skatåsbacken, det vill säga från startlinjen och upp till toppen på första stigningen. Dit är det cirka 600 meter och 60 höjdmeter. Perfekt för den startsnabbe!

Observera att det är nettotid som gäller, det vill säga att alla kan vinna oavsett startgrupp. Resultaten baseras helt och hållet på vilken tid du har från att du passerar startbågen tills du passerar tidtagningsbågen på toppen av backen. Observera också att du har ca 30 meters flack löpning på toppen innan du är framme vid tidtagningsbågen.
 

Downhill Master

Vem är snabbast nerför? Innan det är dags för sista stigningen väntar en nerförslöpning på cirka 350 meter längs med Brudarebackens liftgata. Den som är snabbast ner är vår Downhill Master. Snabbaste kille respektive tjej vinner. Perfekt för den våghalsige!
 

Final Climb

Vem är bäst på att pressa ut de sista krafterna? Efter sista nerförslöpningen är det dags för en sista stigning upp till toppen. Det är bara ca 400 meter men du skall ta dig upp för 55 höjdmeter. Snabbaste kille och tjej på denna sträcka vinner Final Climb. Perfekt för den spurtsnabbe!
 

Gbg Soda - Vem tar backen?

När du kommer fram till Final Climb har vår partner Gbg Soda ställt ut den en back med läckra svalkande drycker för varje statgrupp. Den som tar den får den! Men då måste hen också ta med sig den upp till målet...

 

DEN PERFEKTA AFTERWORKEN

Göteborg Brantaste är den perfekta tävlingen att köra emed sina kollegor, inom kompisgänget/företaget eller föreningen. Alla som är anmäler fler än 5 deltagare får picknickmat för en skön picknick till eftersnacket på toppen efter fullbordat lopp. 

Men minst lika viktigt som själva tävlingen är det sociala hänget efteråt. Att tillsammans avnjuta utsikten från Brudarebackens topp och dela erfarenheterna från loppet. Till alla som anmäler minst fem löpare från samma förening/företag eller kompisgäng (ni måste uppge samma lagnamn vid anmälan) får alla i laget var sin picknickkasse. 

Arrangör

Göteborg-Majorna OK c/o Mats Jodal Johannebergsvägen 15, 448 35 Floda

Organisationsnummer: 855102-3156 Postgiro: 171196-9

Frågor eller synpunkter?

Vi uppskattar din feedback! Bästa sättet att få kontakt är att kontakta oss på sociala medier.

Sociala medier

Vi finns på Facebook, Twitter och Instagram!