Startlista publicerad!

25 augusti 2017

Joakim Eliasson
Nu har vi publicerat en första startlista inför loppet! Du hittar länk i menyn ovan. Där hittar du också två alternativa startlistor sorterade på förnamn och förening. Skulle du hitta något fel i startlistan så ber vi dig att mail info@goteborgsbrantaste.se eller att skriva till oss på Facebook. Vi kommer då att lösa detta tills dess att nästa version av startlistan publiceras, preliminärt på måndag.

Det hade också smugit sig in några felskrivningar gällande startgrupper och vilken färg det ska vara på nummerlappen. Även detta är åtgärdat nu, se Tävlingsinformation för mer info.


Uppdaterad information

23 augusti 2017

Joakim Eliasson
Nu har vi uppdaterat hemsidan med mer information om loppet. Bland annat är ett förtydligande om att ordinarie anmälan till loppet går ut torsdag den 24e gjort, men att möjlighet till efteranmälan på webben finns fram till och med måndagen den 28e augusti. Därefter går det inte längre att anmäla sig på hemsidan, utan då är det efteranmälan på plats på tävlingsdagen som gäller!

Nu finns också information gällande startgrupper. Även i år blir det 3 startgrupper med samma upplägg som förra året. Skillnaden är att vi har minskat tiden mellan de olika grupperna för att få en tightare tävling. Upplägget för tävling är som följer:

Startgrupp 1 (blå): Start klockan 18,15. Startnummer 1-150 med röd bakgrund på nummerlappen.
Startgrupp 2 (röd): Start klockan 18,18. Startnummer 151-300 med blå bakgrund på nummerlappen.
Startgrupp 3 (snabbaste gruppen, vit bakgrund): Start klockan 18,30. Startnummer 301- med vit bakgrund på nummerlappen.

Startlista kommer att publiceras fredag den 25e och sedan uppdateras efter att anmälan på hemsidan stängt.

Din nummerlapp kan du hämta på Salmings Concept Store på Ekonomivägen 2 i Sisjön under tisdagen den 29:e augusti mellan 11 och 18 och under onsdagen den 31 augusti mellan 11 och 14,00. Där har du också möjlighet att köpa Salming Elements till det fantastiska priset 999 kronor (ordinarie pris 1400 kronor) om du uppger att du ska springa Göteborgs brantaste. Dessutom har du 20 % rabatt på allt annat i butiken fram till den 30 augusti.

Nu närmar det sig med stormsteg!

12 augusti 2017

Joakim Eliasson
Nu är det bara lite drygt två veckor kvar till årets upplaga av Göteborgs brantaste! Vi har jobbat hårt under året för att följa upp förra årets lyckade premiär. Bland annat kommer vi i år ha ännu bättre priser!

Vi tycker det är väldigt viktigt att kunna locka alla nivåer av löpare till Göteborgs brantaste. Av denna anledning samt tack vare våra fantastiska sponsorer så kan vi i år erbjuda prispengar till de tre främsta kvinnorna & männen. Men för oss är det minst lika viktigt att även de som inte aspirerar på en topplacering har möjlighet att vinna priser. Därför finns det, precis som förra året, ett gäng olika spurtpriser att satsa på.
Skulle inte detta vara nog kommer vi dessutom ha utlottade priser bland de som fullföljt och som stannar kvar på tävlingsplatsen under prisutdelningen.
Ni kan läsa allt om våra priser här på hemsidan under rubriken "Om loppet" -> "Priser".

Nytt för i år är också att vi tar konceptet med den utlovade "picknickkassen" för lag ett steg längre. I år kommer denna kasse bland annat bestå av en god sallad från vår nya samarbetspartner PicaDeli. Så missa inte chansen att vara med i PicaDeli King of the hill challenge. Anmäl minst 5 stycken i samma lag så kommer ni ha en fantastisk sallad som väntar på er efter ett väl utfört arbete uppför backen! Dessutom ingår ett gäng statyetter som ni kan tävla om internt i gruppen.

Just nu är gräset uppe på Brudarebacken långt, men oroa er inte. Detta kommer att klippas under veckan som kommer för att ge rättvisa och bra förhållanden för en riktig mjölksyrafest!

Är du ännu inte anmäld så är det inte för sent! Fram till och med 24 augusti så är det ordinarie avgift (300:- ) som gäller. Efter det datumet övergår vi till efteranmälan (350:- ) som sker i anslutning till startplatsen på tävlingsdagen.

Träna på så ses vi i backen den 30 augusti!